Vill du att dina anställda ska utvecklas som talare? Vill du sjunga för din friskvårdspeng? 
Vill ni ha en kul aktivitet på kickoffen och en minnesvärd kvällsunderhållning? 
Vill du få till en bra start på konferensen?

Nu har ni tillfälle att sätta ihop ert eget företagspaket! AWVocals erbjuder er interaktiva föreläsningar eller varför inte körsång för eventet, kickoffen eller kanske en lunchkör? Eller vill ni tävla mot varandra i ert eget körslag? Ni väljer vad som passar er och ert företag bäst. Vi rekommenderar varmt att ni kombinerar de olika paketen för att ni ska få ut så mycket som möjligt av AWVocals!

URVAL AV TIDIGARE SAMARBETEN


"Anna står för engagemang och inspiration. Under den timmen hon fick våra medarbetare att sjunga var det fullt ös med massa glädje. Det var en minnesvärd upplevelse som som gav oss massor av energi inför den följande konferensen. 
Vi är så tacksamma!"
- Inga Bergström, Director Development & Production, SAABINTERAKTIVA FÖRELÄSNINGAR

DINA 4 RÖSTER

Har du tänkt på att du har fler än en röst? Här får ni kunskap om och förståelse för era 4 grundröster. Hur, varför och när du använder dom. Ni får chansen att utveckla er ”Bengt Magnussonröst”, ”Fotbollsklacksrösten” och ”Kulturtantenrösten”.

Lär er att hitta rätt röst vid rätt tillfälle. I arbetslivet är det otroligt viktigt hur vi använder våra röster för att förebygga missförstånd men också för att inte förstöra vår röst efter att ha haft några minuters presentation.
   
Denna interaktiva föreläsning varar 20-30 min.


RÖSTVÅRD & RÖSTANVÄNDNING

Här får ni röstvårdstips om vad som är bra respektive mindre bra att äta innan ni håller en presentation eller ska tala inför en publik, vad ni kan göra för att rösten ska hålla. Ni får också uppvärmningsråd om vad ni kan göra före och efter en presentation. Det tredje området som behandlas är livsstil, det finns inga genvägar till det perfekta ljudet. Hur vi lever påverkar vår röst, kanske mer än vi tror?


Denna interaktiva föreläsning varar 20-30 min.


ANDNINGSTEKNIK

Här behandlas djupandningen. Det är viktigt att hitta rätt andning för en välmående röst men också för andra delar av ert liv, vilket Anna berättar mer om. Vidare hjälper Anna  er att på ett enklare sätt förstå andningens funktion för kroppen och knoppen. Fel typ av andning påverkar dels hur vi hanterar nervositet men också stress. När ni ska tala inför publik är andningen viktig för att hjälpa er att hålla fokus samt för ert talflöde.


Denna interaktiva föreläsning varar 20-30 min.


RYTMIK

Gå i takt till musik och hitta olika delar av er kropp! Här får ni använda kroppen i olika rytmik- och gruppövningar. I denna interaktiva föreläsning får kollegorna öva på tillit och chansen att släppa loss! Vi bygger upp vår vänstra och högra hjärnhalva samt koordinationsförmåga. Övningen är mycket passande för teambuilding.


Denna interaktiva föreläsning varar 30-45 min.


SÅNG FÖR FÖRETAG

 

SÅNG

Ett populärt sätt att avsluta föreläsningen är med sång där ni får applicera era nya kunskaper på ett roligt sätt. (Rekommenderas tillsammans med någon av övriga punkter)


Denna interaktiva föreläsning varar 20-30 min.


EVENT &
KICK OFF

Vi kommer med sång och inspirerar er för att kicka igång kreativiteten och bryta isen för att deltagarna kan utvecklas både som grupp och individ genom en aktivitet full av sång! Vid detta tillfälle visar vi er sambanden mellan röst och kropp.


Denna körstund tar 30-60 min


FÖRETAGSKÖR

Vill ni att vi kommer till ert arbete varje vecka eller några gånger per termin och håller kör. Vi arbetar med enkla låtar med hög igenkänningsfaktor. Det blir en så kallad "alla kan sjunga - kör".

Körsång är mycket utvecklad för enskilda personer men också för gruppen. Det skapar även en god gemenskap. Kör på företaget är avdragsgillt som friskvård.


Varje körtillfälle kan vara 30-60 min.


KÖRSLAGET

Med inspiration från det populära programmet körslaget kommer Anna Wiborg Vocals till ditt företag och anordnar en körfest á la Körslaget som ni sent kommer glömma.


Körslaget kan göras med enkla medel genom bara en ljudanläggning och era sångröster. Vill ni slå på stort kan vi arrangera med fullt liveband, stöttande sångare och solister och fler körledare. Vi lyssnar till era önskemål och gör körslaget passande för just ert företag!

Oftast brukar företagen göra körslaget som en tävling mellan de körer som skapas.


RÖSTCOACHNING

Anna  arbetar med dig som talare, eller bara vanlig "snackare". Du som håller föreläsningar inför hundratals eller du som håller i veckomötet inför dina kollegor. I alla lägen är talet och rösten i centrum. Du får kunskap om din röst och hur du kan använda den beroende på vad för situation du befinner dig i.

INDIVIDUELLT

Vi arbetar med talteknik, röstvård, uppvärmning, m.m. Coachingen läggs upp utefter vad du har för behov och önskemål. Du sätter tillsammans med Anna eller annan coach från teamet upp ett mål att sträva mot. Du kan välja att ha lektion kontinuerligt eller boka in lektion efter lektion. Det går bra att boka bara en lektion. Då undervisar coacherna utifrån det du kommer med just då.

Varje lektion är 45 min. Vill ni ha kortare eller längre lektion går det att ordna.

GRUPP

Coachning i grupp är ofta något att föredra. Du lär dig mycket av att se hur andra lär. Det är ofta roligt att uppleva en utveckling tillsammans med en god vän eller ny bekantskap. Tillsammans kan ni nå de mål ni sätter upp i samarbete med din coach. Det vanligaste är att du/ni är en existerande grupp som vill ta lektion tillsammans.

Varje lektion är 45 min. Vill ni ha kortare eller längre lektion går det att ordna.

LOGOPED

Har du eller upplever du att du har röstproblem? Då finns det möjlighet att boka tid hos AWVocals logoped, sångpedagog och röstcoach Sofie.

Varje lektion är 45 min. Vill ni ha kortare eller längre lektion går det att ordna.

”Det var jättebra igår, personalen tyckte det var en häftig upplevelse! Vilken bra teambuilding! 
Alla blev fyllda av energi och skrattade hela vägen hem. 
Anna du är verkligen medryckande och kan få alla att slappna av.”
- Ingrid Kalm, Verksamhetschef Kostenheten Norrköpings kommun

BOKA EN GOSPELKÖR!


AWV Gospel Crew är en gospelgrupp i Stockholm bestående av 12 professionella sångare. Repertoaren är bred och innefattar allt från den traditionella gospeln från början av 1900-talet till dagens moderna gospel. Repertoaren består även av musik så som soul och R&B. Boka oss till ert event!

LÄS MER


MER INFO & OFFERT

Adress

Studio19Sthlm

Roslagsgatan 19

11355 Stockholm

Sverige

 
E-post
 
Telefon