RÖSTCOACHNING

UPPLÄGG

Anna arbetar med dig som talare, eller bara vanlig "snackare". Du som håller föreläsningar inför hundratals eller du som håller i veckomötet inför dina kollegor. I alla lägen är talet och rösten i centrum. Du får kunskap om din röst och hur du kan använda den beroende på vad för situation du befinner dig i.

Vi arbetar med talteknik, röstvård, uppvärmning, m.m. Coachingen läggs upp efter vad du har för behov och önskemål. Du sätter tillsammans med Anna eller annan coach från teamet upp ett mål att sträva mot. Du kan välja att ha lektion kontinuerligt eller boka in lektion efter lektion. Det går bra att boka bara en lektion. Då undervisar coacherna utifrån det du kommer med just då.

Varje lektion är 45 min. Vill ni ha kortare eller längre lektion går det att ordna.

Coachning i grupp
Coachning i grupp är ofta något att föredra. Du lär dig mycket av att se hur andra lär. Det är ofta roligt att uppleva en utveckling tillsammans med en god vän eller ny bekantskap. Tillsammans kan ni nå de mål ni sätter upp i samarbete med din coach. Det vanligaste är att du/ni är en existerande grupp som vill ta lektion tillsammans.

Logoped
Har du eller upplever du att du har röstproblem? Då finns det möjlighet att boka till hos AWVocals logoped, sångpedagog och röstcoach Sofie. 

PRISER

1 lektion hos Anna - 1000:-

Lektion med någon av våra andra coacher:
1 lektion - 650:-
4 lektioner, paketpris - 2440:-
10 lektioner, paketpris - 5850:-

Logopedlektion med Sofie - 1000:-

Grupprabatter:
2 personer – 25% rabatt på ordinarie pris
3 personer – 30% rabatt på ordinarie pris
4 personer – 40 % rabatt på ordinarie pris
5 personer – 50% rabatt på ordinarie pris

Alla priser inkl. moms.


Lektionerna är 45 min.

För mer information och boka.

AWVocals har sin bas i Stockholm, men reser också ut till andra ställen i Sverige och världen om det är där du behöver dem.

"Working with Anna was one of those experiences I will never forget. She is creative and open to new ideas. Very, very engaging and she is a true friend. Anna is the greatest."

- Amos Obasa, Artist, Madrid Spain