WORKSHOPS


SOLISTWORKSHOP

En favorit bland våra elever! Missa inte att vara med på vår uppskattade solistworkshop. Du är välkommen att delta även om du inte tagit sånglektioner hos oss tidigare. I en ödmjuk och tillitsfull atmosfär får du öva på att sjunga för andra i en mindre grupp.
Möjligheten att
sjunga för andra är viktig för att utvecklas som sångare. 

VAD INNEBÄR DET?

• Ett tillfälle att få öva på att sjunga inför andra i en kärleksfull miljö när alla är där på samma villkor.
• Ett tillfälle att få sångcoachning och scenisk coachning av Anna och andra i AWVocals.
• Ett tillfälle att få se när andra coachas och utvecklas, vilket har stor inverkan på din egen utveckling.

I en ödmjuk och tillitsfull atmosfär får du öva på att sjunga för andra i en mindre grupp. Sångpedagogerna utgår från varje person och vart denne är i sin utveckling som sångare. Vi coachar även varandra och ger massor av komplimanger. Du lär dig mycket av att se andra sjunga och se styrkor och svårigheter i olika framföranden. Möjligheten att sjunga för andra är viktig för en fortsatt utveckling som sångare.

För våra elever är detta en höjdpunkt på terminen.

HUR GÅR DET TILL?

Du förbereder en sång att framföra, tar med noter med ackord, eller text med ackord. Kan du maila den till oss innan är det toppen. Vi börjar med att ses och värma upp samt sjunga lite tillsammans så vi lär känna varandra. Sedan sitter vi ner och var och en får gå fram och sjunga för de andra. Ungefär 15 min/pers försöker vi hålla oss till. 

Vi erbjuder solistworkshop online och IRL i Stockholm.

Nästa solistworkshop:
IRL Stockholm - 17/5 18.30 - ca 21.30
IRL Malmö - 15/5 14.00 - ca 17.00


Pris
1000:- ink moms


Anmälan och frågor, HÄR!
”Vill bara tacka igen för igår, din kunskap och ditt engagemang är så otroligt inspirerande! Det var så speciellt att få feedback så specifikt till mig och min röst, och kommer verkligen ta med mig det du sa”

- Lova, student RML

AWV WORKSHOPS

AWVocals erbjuder tre workshops för den nyfikna sångaren. Dessa workshops sammanfattar Annas filosofi och pedagogiska tillvägagångssätt. Du får en totalt ny inblick i sång och dig som sångare. Du lär dig grundteknik och hur du kan använda hela din röst och mer därtill. Anmäl dig redan nu!

Vi erbjuder workshops online och IRL i Stockholm och Malmö
Nästa workshophelg IRL i Sthlm, 14-15/5
Nästa workshophelg online, 14-15/5

Kommande datum:

Workshop 1, Andas & Värm upp!
Workshop 2, Du och dina 4 röster 
Workshop 3, 7 steg till ett amerikanskt sound


Alla Workshops är 1 1/2 - 2 timmmar. Efter att du deltagit i alla workshops uppmuntrar vi att du bokar in dig på nästa Solistworkshop. En bra och utvecklande vidareutbildning.

 Priser

1 workshop - 1000 sek inkl. moms
3 workshops - 2500 sek inkl. moms
Onlinepriser
1 workshop - 800 sek inkl. moms
3 workshops - 2000 sek inkl. moms


Anmälan, frågor och funderingar HÄR!

Andas & Värm upp!

"En grundlig genomgång i sångteknik"


En workshop där du lär dig grunderna till en bra teknik och hur du andas för att hitta en avslappnad och fri sångröst. Denna workshop kan bli din viktigaste satsning på din sång oavsett om du är ny eller rutinerad sångare. Att förstå och kunna styra sin andning är avgörande för god sångteknik oavsett genre.

Du får också lära dig vikten av uppvärmning för både kropp och röst, och kunskap om hur du värmer upp beroende på vilken genre du sjunger. 

Du & dina 4 röster

"Hitta dina fyra röster och hela din röstkapacitet"

En workshop som hjälper dig förstå att du har flera röster i din verktygslåda. I workshopen lär du dig att hitta de fyra rösterna och hur du kan använda dem i olika genrer och tonlägen. Du får också lyssna på olika artister för att lära dig höra hur de använder de fyra rösterna.

1. Djuprösten
2. Talrösten
3. Roprösten
4. Huvudrösten

7 steg till ett amerikanskt sound

"Förstå vad som skiljer det europeiska och det amerikanska soundet i tal och sång." 


En workshop där du blir lotsad genom djungeln av tekniker. Med Annas 7 steg får du en förståelse för skillnaderna mellan europeiska och amerikanska dialekter. Den förståelsen är grunden till att hitta rätt teknik så att du kan sjunga all musik inom de amerikanska genrerna (pop, rock, jazz, soul, gospel, blues m.m.).

1. Vokalplacering
2. Kropp och stjärt
3. Vågrät textning
4. Artikulera med läpparna
5. Konsonanter
6. Diftonger
7. Riktning

”Anna lockar ut röster från en som man inte visste fanns. I en rolig och familjär miljö som bara Anna kan skapa vågar man gå utanför sin comfortzone som annars kan vara svår att lämna. Jag känner efter denna workshop en trygghet i att jag med hjälp av de verktyg jag har fått klarar av att sjunga allt!” 

- Nubar Onatli, sångelev och sångerska.

FONATIONSRÖRSWORKSHOP

Är du nyfiken på varför så många sångare och talare går runt och bubblar? Kanske sett artister i TV-program så som Idol, Så mycket bättre och Tack för musiken använda verktyget?  Har du någon gång varit röstrött? Eller är du kanske intresserad av röstträning, röstfriskvård och hur du kan behandla och förebygga röstproblem?

Då är det här en kurs för dig!

VAD INNEBÄR DET?

Nu erbjuder teamets egen logoped och sångpedagog, Sofie, äntligen en fontationsrörsworkshop!

Välkommen till 2 fullspäckade timmar där du får lära dig om metodens uppkomst och historia, aktuell forskning och nya rön, samt vad det går ut på och vad som händer med stämbanden. Sofie kommer att demonstrera metoden och lära ut till deltagarna. Du lämnar kursen med ett personligt utprovat rör och komplett kunskap om hur du kan använda metoden i din vardag!

INFO

Vi erbjuder fonationsrörsworkshop IRL i Stockholm.

Nästa fonationsrörsworkshop:
Stockholm 15/5 15.00 - 17.00


Pris:
650:- ink moms

Fonationsrör:
Får du med på köpet!

Anmälan och frågor HÄR!
"När det gäller din sångröst kan du mer än vad du tror och Anna hjälper dig med att nå dit. Hon skräddarsyr sina metoder till dig, din röst och dina behov. Jag lärde mig så mycket från Anna på bara en workshophelg! "    - Miri, workshopdeltagare

Anmälan till alla våra workshops sker via vårt frågeformulär som du hittar HÄR

Där kan du också skriva om du har några frågor, funderingar eller önskemål.